Lego Harry Potter: A színfalak mögött

2010. február 22.
3.6941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg, sőt, talán még annál is több olyan univerzum, világ vagy téma akad a játékvilágon innen és túl, amely megérdemelne egy legósított feldolgozást, ezek közül pedig kétség kívül az egyik legjobban várt volt a Lego Harry Potter bejelentése.

A múltban merengés helyett azonban kémleljük inkább a jövőt, lévén az alkotás hamarosan célba ér, legutóbbi információink szerint legalábbis májusban már a boltokba kerül, méghozzá Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 3, Nintendo DS, PSP és PC platformokon.

A mai napon pedig megindult valami a Lego Harry Potter körül - amely a kis varázsló első négy évadát szeretné feldolgozni számunkra - ugyanis befutott az alkotásról egy fejlesztői napló, amelyben néhány illetékes beszél nekünk a játék egyes momentumairól. Mindez már önmagában is nagy élmény lenne, ám a több, mint 2 perces mozgóképen néhány eddig soha nem látott gameplay jelenetet is megtekinthetünk, sőt, a program készültének egyes fázisai is megelevenednek előttünk néhány másodperc erejéig, tehát a látnivaló egy igazi, fanatikusoknak készült darab. Ha te is szeretnél már a legósított Harry Potterrel vandálkodni, akkor eszedbe se jusson kihagyni az alábbi kisfilmet. Várjuk a továbbiakat!

#tv#
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Érdekes videó lett, asszem nekiállok mégegyszer, kedvet kaptam hozzá röhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ezt a 6év alatti korosztályoknak csinálják.

válasz erre

marco

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Csipem ezeket a legos cuccokat.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja