Lampard és Walcott a FIFA 10 borítóján

2009. augusztus 05.
2.8021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Sports nyilvánosságra hozta két újabb borítósztárjának nevét, akik az európai, azon belül is a brit FIFA 10-es kiadásokról fognak visszaköszönni ránk október másodikától.

A futballjáték hivatalos arcai így tehát már hárman vannak, a Chelsea középpályása, Frank Lampard és az Arsenal csillaga, Theo Walcott csatlakozott a korábban konfirmált Manchester United színeiben sportoló Wayne Rooney-hoz, aki az EA Sports fociját titulálta legjobbnak a piacon.

Bevett marketingfogás híres futballisták arcaival értékesíteni a produkciókat, ez alól sem a FIFA, sem pedig a nagy rivális Pro Evolution Soccer nem kivétel. A Konami oldalán Lionel Messi és Fernando Torres erősítik a promóciós hadjáratot, míg a FIFA borítóiról Európában (Egyesült Királyság) a Wayne Rooney, Theo Walcott, Frank Lampard triumvirátus fog visszatekinteni. A FIFA 10 október másodikán kerül a polcokra PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo DS, PlayStation Portable és PC platformokon. Íme a frissen leleplezett trió borítókra szánt felállása, azaz a végleges brit boxart. Azt egyenlőre nem tudjuk biztosan, hogy a Magyarországon forgalomba kerülő verziókon is ők szerepelnek-e majd, a sajtós anyag csak a brit verziókat erősítette meg.


Lampard és Walcott a FIFA 10 borítóján - 2. kép

FIFA 10-es kiadásokról fognak visszaköszönni ránk október másodikától.'>
4 hozzászólás

Tibit

15 éve, 10 hónapja és 14 napja

Theo Walcott? Hát, szentem nem jó választás, qrva jó focista, nem erről van szó, de nem olyan legenda féle! Mondjuk hol van Steve G.? Vagy Terry, az angol válogatott csapatkapitánya? Mindketten csapatjuk ikonjai... mosolygó smiley

válasz erre

FutuRetrO

15 éve, 10 hónapja és 15 napja

skyman írta:
és mien az a kuva jó?röhögő smiley
Olyan, amit a rendszer nem cenzúráz. röhögő smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 10 hónapja és 15 napja

_FORUM_TOROLT_HOZZASZOLAS
és mien az a kuva jó?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 16 napja

zsirmenő smiley

válasz erre
FIFA 10
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja