Kisebb változások a Martial Empires-ben

2011. január 12.
3.0001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A gamigo AG kiadó hivatalosan is hírül adta, hogy kisebb változások lesznek a Martial Empires című alkotásban, miután a felhasználók visszajelzéseit figyelembe véve kiderült, hogy mik okozzák a legtöbb problémát a játék során.

A neves vállalat arról készített felmérést, hogy mik a produktum erősségei és gyengeségei, a válaszadók többsége azt nyilatkozta, hogy a szintlépés jelentett számukra gondot és a küldetések nehézsége nem áll egyensúlyban a jutalmakkal. A készítők most átdolgozzák a programban ezeket a területeket, többek között bónuszként több aranyat és jobb eszközöket lehet majd szerezni.

A produktumban a készítők orvosolják azt a problémát is, hogy a kisebb szintű játékosoknak ne kelljen vagyonokat költeniük a gyógyulásra és a mana italra. A Martial Empires-ban izgalmas küldetéseket teljesíthetjük, amelyek sikeres elvégzése után tapasztalati pontokra tehetünk szert. A programban Neha kontinensén kell harcba szállnunk a szabadságért, a játék elején három kaszt közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, lehetünk harcosok, mágusok, vagy felderítők. A matériában folyamatosan fejleszthetjük karakterünket, ádáz szörnyek ellen harcolhatunk, részt vehetünk PvE és PvP csatákban, megalapíthatjuk saját klánunkat, szakmákat tanulhatunk és a többi. Aki szeretne többet megtudni a szoftverről és a változásokról, az látogasson el a hivatalos weboldalra: Martial Empires hivatalos honlap

#tv#
4 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 7 napja

ez tök jó dolog sztem ismosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Nagyon szimpatikus hogy a visszajelzések szerint átalakítják. Ritka az ilyen hozzáállás.
Nekem szó szerint ez a véleményem. Jó, hogy a fejlesztők felismerik, hogy a játékosokért dolgoznak, így nekik kell kedvezni.

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nagyon szimpatikus hogy a visszajelzések szerint átalakítják. Ritka az ilyen hozzáállás.

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

Igen jól néz ki!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja