Kipróbálható az Alarm for Cobra 11: Highway Nights

2009. november 05.
7.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vannak játékok, amelyek annak ellenére, hogy évenként érkeznek, nem kapnak túl nagy nyilvánosságot, mert nem a legminőségibb alkotások, és mert ezt az illetékesek is tudják.

A közepes sikereket elért televíziós sorozat alapján készült Alarm for Cobra 11 ennek a leírásnak tökéletes példája, bár azért sokadik epizódja után már sikerült egy nem csekély rajongótábort maga köré csődítenie, akik várják, és meg is veszik a főként Németországban körülugrált programot. Egy új epizód pedig az idei esztendőben sem maradhat ki...

Ő lesz az Alarm for Cobra 11: Highway Nights, amelyről bár kevés információ áll a rendelkezésünkre, az biztos, hogy a Synetic fejlesztőcsapata, az RTL Playtainment nyomására, néhány nagyon jó újdonsággal kívánta feldobni a játék menetét. Természetesen az alapkoncepció ismét nem változott, avagy a német autópálya rendőrség mindennapjaiba kapunk bepillantást a játék betöltése után, azonban ez szerencsére az új epizódban kissé kibővült, hiszen már bemerészkedhetünk a városba is, ahol hasonlóan izgalmas autósüldözések várnak majd ránk.

A közel 50 küldetésben egy újabb kiváló sztorit élhetünk át, amely nem mellőzi majd az üldözések mellett az akciót sem, de lesz ismét osztott képernyős mód, visszajátszási lehetőség, átdolgozott mesterséges intelligencia, negyvenféle különböző jármű, három nehézségi fokozat, továbbcsiszolt grafikus motor, és nem kevesebb, mint 100 kilométernyi virtuális útszakasz, amelyek csak arra várnak, hogy rendet tegyünk rajtuk. Ha szeretnél te is belekóstolni a legújabb Alarm for Cobra 11 játékba, akkor a lehető legjobb helyen jársz, hiszen az alábbi linkre kattintva magad is letöltheted annak kipróbálható verzióját.

Alarm for Cobra 11: Highway Nights demó
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 27 napja

szerintem jómenő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 14 napja

ami a képen van cobra11
mondja-rené

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja