Kid Icarus: Uprising: Többjátékos lehetőségekkel érkezik

2010. július 14.
2.9741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kid Icarus név kétség kívül történelem, bár néhány évvel lemaradt az olyan nagy nevektől, mint Mario vagy éppen Donkey Kong, így is a Nintendo egy méltatlanul elfeledett címe között tarthatjuk számon.

Ezért is volt nagy öröm, amikor a cég az idei E3 kiállításon bejelentette, feltámad a régi franchise, és Kid Icarus újra kalandozni hív minket, méghozzá teljesen megújulva régebbi önmagához képest, de azért hűen ragaszkodva az alapokhoz, a hagyományokhoz és a gyökerekhez.

Lesz itt nekünk a Nintendo 3DS szintjéhez mérten kiváló grafika - a konzol egyes források szerint közelít az Xbox 360 és a PlayStation 3 szintjéhez -, valamint 3D támogatás is, hiszen a masina egyik elsődleges erénye a szemüveg és egyéb segédeszköz nélküli térhatás-megjelenítés. A projekt főnöke, avagy Masahiro Sakurai azonban megerősítette még, hogy a fentiek mellett többjátékos lehetőségek is megtalálhatók lesznek a programban. Egyelőre konkrétumokról nem beszélt, de az online versus lehetősége már biztosnak tűnik. Sakurai a GamesMaster magazinnak adott interjúban elmondta továbbá, hogy már tesztelik a Kid Icarus: Uprising-ot, hogy milyen online lehetőségeket bírna el, így tehát feltehetően további módok bejelentése várható hozzá a jövőben.
nincs még hozzászólás

Kid Icarus: Uprising
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja