Két új LifeBook noteszgép a Fujitsu kínálatában

2010. május 21.
1.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Fujitsu a napokban bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonságok a gyártó LifeBook családjának legfiatalabb tagjai, az üzletek kínálatában pedig Fujitsu LifeBook A530 és LifeBook AH530 típusjelzéssel fognak felbukkanni. Az új noteszgépek konfigurációja teljes mértékben megegyezik, egyedüli különbséget a borításuk színe jelenti. A gépek egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel vannak felszerelve, ami az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem. A Fujitsu LifeBook A530 és LifeBook AH530 borítása alatt alapesetben az Intel 2,13GHz-es Core i3 330M központi feldolgozója található, de a választékban szerepel az erősebb, 2,4GHz-es Core i5 520M is. A laptopok DDR3-as memóriarendszere maximális kiépítésben 8GB RAM-ot tartalmazhat, a videorendszerüket pedig az integrált Intel HD Graphics chip képezi. Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, de a konfigurációkból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A noteszgépek hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 adapter alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy ExpressCard 54 slot, egy D-Sub VGA és egy HDMI, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A notebookokat egy előtelepített Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel, és egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint négy óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Fujitsu LifeBook A530 és LifeBook AH530 pontos megjelenési idejéről egyelőre sajnos nem közölt információt a gyártó, annyit mindenesetre már tudni, hogy a laptopok alapváltozata várhatóan 399 eurós áron lesz beszerezhető.


Két új LifeBook noteszgép a Fujitsu kínálatában - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja