Kétszáz dollár lesz a Project Natal?

2010. május 17.
1.5831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ritka nagy divat lett manapság a mozgásérzékelős technológia, a Nintendo Wii sikerét ugyanis a két nagy next-gen konzol is szeretné meglovagolni, méghozzá minél előbb, és a lehető legmagasabb minőséggel párosítva, hogy a cégek egymás fölé tudjanak emelkedni valamilyen formában.

Ez azonban nem lesz egy könnyű menet, pláne nem a Microsoft számára, az általuk megálmodott Natal ugyanis immáron komoly médiaellenszéllel indul a Sony Move-hoz képest. Pontatlan működés, csúszások, most pedig itt egy újabb döfés, Svédországban ugyanis árcédulát kapott a szerkezet, méghozzá nem is akármekkora összegűt.

Több svéd kereskedő is az 1500 koronás árazást szabta ki a Microsoft masinájára előrendelői árként - ezek általában hivatalos adatok szoktak lenni -, ami nem kevesebb, mint 200 dollárt jelent átszámolva. Ez akárhogyan is nézzük, már-már majdnem egy komplett Xbox 360 ára, forintban ugyanis ez közel 50.000 magyar fizetőeszköznek megfelelő összeget jelent. Hogy a história a humortalan svédek elkésett áprilisi tréfája-e, azt nem tudjuk, mindenesetre reméljük a Microsoft hamarosan kommentálja az eseményeket, 200 dollár ugyanis még extrém körülmények között is sok egy ilyen készülékért.
2 hozzászólás

skyman

10 éve, 1 hónapja és 20 napja

Ugy vannak vele h nagyot szakitanak vele
Bár ez mindenképpen visszaveti a Microsoft esélyeit.

válasz erre

marco

10 éve, 1 hónapja és 20 napja

Erre a reakcióra kíváncsi leszek...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tommy profiljarDAVE profiljatotyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljaBvektor profiljaMarduk profilja