Két Red Faction domain nevet is regisztrált a THQ

2010. április 30.
1.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a legutóbbi Red Faction epizód sokak szerint korántsem volt olyan jó, mint elődei, azért a hamisíthatatlan hangulat és egyéb védjegyek megtalálhatók voltak benne, tehát egy összességében korrekt alkotásról beszélhetünk, amely nagyon komoly jövő előtt áll.

A minap nyilvánosságra került, hogy egy filmet is tervez hozzá a kiadó, amit a Syfy csapata fog kivitelezni, de korábban már arról is értesültünk, hogy az idei E3 kiállításon újabb taggal bővül a franchise. A mai napon ezekhez kerülhettünk talán egy kicsit közelebb!

A THQ ugyanis a napokban két Red Faction domain nevet is regisztrált az arra alkalmas helyen, amelyek a redfactionarmegeddon.com, illetve a redfactionorigins.com lennének. Bár egyelőre nem tudjuk, hogy a kiadónak mi a célja ezekkel a nevekkel, de arra tippelünk, hogy a sorozat negyedik tagja vagy a Red Faction: Armageddon, vagy a Red Faction: Origins alcímmel kerül bejelentésre a júniusi E3 expón. Addig tehát várjunk kellő türelemmel, előbb ugyanis biztosan nem kapunk semmi hivatalos információt az esetről, de jegyezzük az elhangzottakat.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja