Készül a Xigmatek új Utgard számítógépháza

2010. január 14.
2.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a kiváló számítógép kiegészítőiről ismert Xigmatek újabb taggal készül kibővíteni a számítógépházainak termékkínálatát.

A kiszivárgott információk szerint a készülő újdonság Xigmatek Utgard típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában. Az új számítógépház pontos méretei és tömege sajnos egyelőre még nem ismertek, de a napvilágot látott képek alapján elmondható, hogy a standard ATX és a microATX formátumú alaplapok fogadásával semmiképp nem lehet gondja.

A gyártó korábbi Midgard és Asgard modelljeihez hasonlóan az új Xigmatek Utgard is kívül-belül fekete színben pompázik. A számítógépház hűtéséről három darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 120mm-es az előlapon, egy szintén 120mm-es a hátsó részen, egy 170mm-es pedig a ház tetején kapott helyet. Az Utgard szellőzését még nagyban elősegíti, hogy az előlapját teljes egészében furatokkal látták el, de a mérnökök persze a vízhűtések fogadására is felkészítették az újdonságot. A különféle meghajtóknak nem kevesebb, mint kilenc darab 5,25 inches tárolóhely áll rendelkezésre, amik közül három képes négy darab 3,5 inches megható rögzítésére is.

A mai követelményeknek megfelelően a bővítőkártyák és adattárolók beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen két darab eSATA és négy darab USB 2.0 port, az audiorendszer kivezetései, valamint a beépített ventilátorok fordulatszám szabályzója kapott helyet. Az új Xigmatek Utgard külföldi források szerint február 17-én fog megjelenni a boltok polcain 70 euró körüli áron.

Készül a Xigmatek új Utgard számítógépháza - 2. kép

2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Szép ház a Xigmatek kezei közül, nagyon hajaz a konkurens ThermalTake és cooler Master gyártmányaira. A narancssárga-fekete kombót még nem igen stoppolta le senki. Plusz kiemelendő hogy alsó tápos, nekem az a mindenem röhögő smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 6 hónapja

Gondolom aki meglátta, az most levegőért kapkod. Én azt csinálom oan szép!menő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja