Készül a Coby új NBPC1330-as noteszgépe

2010. július 22.
1.9821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a Coby hamarosan újabb taggal fogja kibővíteni a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A kiszivárgott információk alapján a készülő újdonság Coby NBPC1330 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy nem a megszokott Intel processzorral van tervezve, hanem már az Advanced Micro Devices rendszerére épül. A noteszgép pontos méretére és tömegére egyelőre sajnos még nem derült fény.

A konfiguráció egy 13,3 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami meglepő módon mindössze csak az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást képes kezelni. A képernyő keretében a már jól ismert webkamera 0,3M pixeles változata, valamint egy mikrofon található. A Coby NBPC1330 az Advanced Micro Devices 1,6GHz-es Athlon Neo MV-40-es központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 1GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszert társítottak a tervezők (2GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált ATI Radeon HD 3200-as grafikus chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik.

A különféle hálózatok elérését egy 10/100-as Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul garantálja. A noteszgép külső részén található egy SD formátumra felkészített kártyaolvasó (SDHC kompatibilis), egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A laptopot egy háromcellás akkumulátorral szállítja a cég, ami a napvilágra került adatok szerint maximálisan három óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Coby NBPC1330 várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre nem érkezett információ.


Készül a Coby új NBPC1330-as noteszgépe - 2. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 10 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja