Készül az MSI új CR650-es noteszgépe

2010. december 16.
2.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban felröppent hírek szerint a Micro Star International hamarosan újabb hordozható géppel fogja kibővíteni a termékpalettáját.

A kiszivárgott információk alapján a készülő noteszgép a gyártó Classic szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI CR650 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új laptop különlegessége, hogy már az Advanced Micro Devices legújabb, Brazos névre keresztelt mobil platformjával van tervezve.

Az MSI CR650 pontos méreteire és tömegére sajnos egyelőre nem derült fény, annyit mindenesetre már tudni, hogy a rendszer egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van tervezve, ami egyes források szerint az 1366 X 768-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD változata, valamint a mikrofon sem. A notebook borítása alatt az Advanced Micro Devices E-350 jelzésű Zacate APU-ja (accelerated processing unit) található, ami két darab 1,6GHz-re hangolt Bobcat x86-os magot tartalmaz, a képi megjelenítésért pedig az integrált, 80 darab Stream egységgel rendelkező Radeon HD 6310-es grafikus processzor felel.

A hordozható gép memóriarendszeréről, adattárolójáról és hálózati rendszeréről egyelőre nem derültek ki részletek. A konfiguráció kínálatában megtalálható az MSI fejlett energiagazdálkodást biztosító ECO technológiája, a hagyományos D-Sub VGA és a HDMI kimenet, valamint az integrált HD audiorendszer. Az új MSI CR650 további technikai paraméterei egyelőre ismeretlenek, és sajnos a várható megjelenési idejére és árára sem derült fény.


Készül az MSI új CR650-es noteszgépe - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Na banyek, én eddig nem vágtam, hogy az MSI-nek jelentése is van, Micro Star International röhögő smiley Évek alatt nem találkoztam a hosszabb változattal, hihetetlen, hogy most kell megtudnom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja