Advertisement

Június 28-án indul a Might & Magic Heroes VI béta

2011. június 02.
4.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Might & Magic Heroes VI megjelenése ugyan szeptember 8-ig várat magára, de azok a játékosok, akik előrendelést adtak le, már előbb belevethetik magukat a harcokba.
 

A Ubisoft bejelentette, hogy az összes előrendelést leadott játékosnak küldenek béta kulcsot. A tesztváltozatban három single player és egy multiplayer térkép lesz, és támogatja a hotseat játékmódot két játékos számára. A Black Hole Games által fejlesztett hatodik rész Ashan világán játszódik, ahol a régebben megjelent Dark Messiah of Might and Magic is.

Történelmileg a Heroes of Might & Magic V előtt néhány száz évvel járunk, a Falcon Empire bukása és a Griffin Empire felemelkedése áll majd a középpontban. Ahogy az előző epizódok, ez is tartalmaz majd néhány RPG elemet, például egy egyszerű jellemrendszert: választhatunk a jó és gonosz oldal között, cselekedeteinktől függően. Lesznek benne még főellenségekkel való csaták, átgondolt nyersanyag- és városkezelési rendszer, valamint számos új egység és több kampány, melyeket tetszőleges sorrendben játszhatunk végig.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Tibit

10 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nagyon hasonlít a Warcraft 3-ra! Véletlen?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt