Jövőre érkezik a Battlefield Play4Free

2010. november 05.
3.7211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A mai napon az Electronic Arts végre-valahára leleplezte a nagyérdemű előtt a Battlefield família legújabb, ígéretesnek tűnő gyermekét, a Battlefield Play4Free-t, amely az előzetes bejelentéseknek megfelelően ingyenesen játszható lesz.

A játékban az amerikai és az orosz hadsereg igyekszik egymást legyőzni, de ennek ellenére nem számíthatunk epikus méretű csatákra, ugyanis maximálisan 32 fő harcolhat a Battlefield 2-ből már ismerős pályákon, ahol régi ismerősként üdvözölhetjük majd a Battlefield: Bad Company 2 gyilkoló eszközeit és harci járműveit.

Természetesen a Battlefield Play4Free-ben is lesz karakter fejlődés és kedvenc bakáink fegyver arzenálját is egyre jobb és hatékonyabb gyilkoló eszközökkel gazdagíthatjuk amellett, hogy komolyabb felszerelési tárgyakra is szert tehetünk majd idővel. Azok a derék, vérfürdőre áhítozó felhasználók, akik szimpatizálnak a produktummal és mostanság nem tudják mivel elütni a fölös szabadidejüket, jelentkezhetnek a szoftver zárt béta tesztjére a játék hivatalos weboldalán: Battlefield Play4Free hivatalos honlap

#tv#


Jövőre érkezik a Battlefield Play4Free - 2. kép



Jövőre érkezik a Battlefield Play4Free - 3. kép



Jövőre érkezik a Battlefield Play4Free - 4. kép



Jövőre érkezik a Battlefield Play4Free - 5. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja