Imperator: Rome bejelentés: a Római Birodalom korába repít minket a Paradox új stratégiája

2018. május 20.
5.4491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive a hétvégén a stockholmi PDXCON 2018 expón bejelentette legújabb játékát, mely Imperator: Rome címmel egyenesen az ősi Római Birodalomba repít el minket egy klasszikus hardcore stratégia részeként.

A játékban egy óriási térkép vár ránk, melyen Britanniától egyenesen Indiáig láthatjuk majd Földünket, miközben átvehetjük az irányítást a legtöbb nemzet felett, hogy átélhessük az egykori birodalom történelmének egyes pillanatait, ezáltal mellettük vagy ellenük, csak rajtunk múlik majd.

Az Imperator: Rome a hardcore stratégiákhoz hasonlóan páratlanul alapos játékmenettel, karakter menedzsmenttel, sajátos harci taktikával, politikával, diplomáciával, kereskedelemmel, minimál dizájnnal, valamint rendkívül alapos élményekkel. Az Imperator: Rome várhatóan 2019 elején érkezik, kizárólag PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



Imperator: Rome címmel egyenesen az ősi Római Birodalomba repít el minket egy klasszikus hardcore stratégia részeként.'>
3 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 4 hónapja és 11 napja

Szivatós trailer, mindvégig azt vártam hogy na majd most lesz a gameplay, majd most, majd most... Aztán nem lett. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 11 napja

Sokat nem mutat egyelőre ez a trailer. mosolygó smiley

válasz erre

zender

6 éve, 4 hónapja és 11 napja

Jól hangzik, imádom azt a korszakot! meglepett smiley

válasz erre
Imperator: Rome
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja