Hello Kitty Online: az első trailer

2008. szeptember 04.
5.7981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ne tessék megkövezni érte, de úgy látszik ma csak ilyen gyogyis játékokról érkeznek hírek.

A Hello Kitty Online debütáló trailerével most a kicsit fiatalabb olvasóinknak szeretnék kedvezni így vén rókák és hardcore-ok ne tessék morogni. Na szóval Hello Kitty, vagy Csá Rita ahogy jól esik, egy nemrég felkapott divat, amelynek a központi figurája egy kismacska meg a haverjai. Tulajdonképpen semmi előtörténete nincs neki, csak a mindenféle Hello Kitty-s telefondíszek meg pólók meg minden amit el lehet képzelni a kis figurákkal kapcsolatban.

Hello Kitty Online: az első trailer - 2. kép


Az idétlen kis figura és barátai már szerepeltek egy pár játékban, mint PC-n, mint konzolon egyaránt, azonban most egy MMO készül belőle, amely nem győzöm hangsúlyozni, a fiatalabb korosztálynak szól majd. Igazából a játék eléggé hasonlít az előbb feltett ZOMG-hoz, csak itt ugye más a környezet és kicsit komolytalanabb is. A videóban is feltűnik, hogy csinálhatunk majd saját, testre szabott avatart, aminek vehetünk egy raklap ruhát és kedvünkre átöltöztethetjük akár az utca kellős közepén is, miközben beszélgetünk a barátainkkal. Fogadhatunk magunk mellé kisállatokat is, ami a videóban éppen egy rózsaszín dinoszaurusz, ezek segíteni fognak nekünk majd az apróbb küldetések elvégzésében is, meg hát ugye lehet velük villogni. Természetesen itt is helyet kapnak majd a mini-játékok, ebből is láthatunk részleteket a videóban.

Hello Kitty Online: az első trailer - 3. kép


Azonban itt is lesz fejlődési rendszerünk és mehetünk csatázni is majd, természetesen mindez aranyosba átültetve, ütlegelhetjük a kis golyókat, amiknek végtagjuk nőtt. Azonban ha kedvünk támad még kertészkedhetünk is majd a játékban, a cuccosokat pedig eladhatjuk, ebből is profitot termelve. Természetesen ebből a játékból sem maradhat ki a szociális hálózat, amit közösségi portálhoz hasonlíthatunk. A fiatalabbak körében biztosan nagy siker lesz a játék, mi pedig maradjunk meg csak a tudatnál, hogy van és kész. Lejjebb kattolva megnézheted a játék első hivatalos trailerét.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

valaki szerety hello kyttyt?

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 12 napja

Aha,bittos.....

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 12 napja

jp a leptop csak bittos drága...:8

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja