Heavenly Sword 2: A fejlesztés leállítva?

2008. június 18.
1.9041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A válaszunk egy nagy, kerek, vastag betűs, határozott NEM, tekintve, hogy sohasem volt termelésben.

Maximum sokak reményeiben kelt életre és kacérkodtak a gondolatával nem kevesen, de a munkálatok nem kezdődtek el. A cáfolat azután érkezett, miután kipttant egy légből kapott híresztelés, mely szerint a PlayStation 3 debütálása után nem sokkal bemutatott hack 'n' slash folytatásának munkálatait leállították.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Ninja Theory más vizekre kíván evezni és nem tervezik a Heavenly Sword folytatásának tető alá hozását. Új, eddig ismeretlen címen munkálkodnak, ráadásul az érkező produktumuk ezúttal, információink szerint nem is PlayStation 3 exkluzív lesz, hanem multiplatform anyag. Nem volt túlzottan lelkes az első rész fogadtatása a vásárlók részéről, így talán kár is lett volna erőltetni üzleti szempontból. Nagy volt ugyan a felhajtás a cím körül még tavaly, de azt betudjuk annak, hogy a Sony újdonsült reménysége szoftverhiányban szenvedett és jobbhíján a Heavenly Sword-öt rajongták körbe.

A játék fejlesztője a Ninja Theory reagált a tegnap szárnyra kapott szóbeszédekre és Tameem Antoniades megerősítette, hogy a Heavanly Sword 2 fejlesztési munkálatai sohasem kezdődtek el, így nem is volt mit leállítaniuk. Az IP tulajdonjoga a Sony-nál maradt, ők viszont már tovább léptek rajta. Jelen pillanatban nem tudni, hogy a Sony-nak vannak-e még tervei a brand-del kapcsolatban, vagy az első rész után a sülyesztőbe dobták volna? Erre a jövőben megleljük a választ, ami most biztosnak látszik, hogy jó ideig nem hallunk majd felőle és fenn áll a veszélye annak, hogy többé nem is fogunk. Kár érte.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja