Három Hitman játék féláron, kizárólag a Steamen

2009. október 09.
2.5551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Steam digitális disztribúció most hétvégén sem hagy minket akció nélkül, hiszen a hétvégi leárazások nem csak számukra hoznak nagyobb profitot, hanem még a rajongóknak is kedveznek, lévén rengeteg kiváló címet így olcsóbban tudnak beszerezni.

A mostani hétvége pedig úgy látszik a lopakodós játékok szerelmeseinek fog kedvezni, mivel a Steam illetékesei úgy gondolták, The Hitman Collection név alatt fél áron adják kedvenc kopasz titkos ügynökünk három kalandját. Kihagyhatatlan ajánlat következik, tehát jól figyelj!

Az akcióban a Hitman: Codename 47, a Hitman 2: Silent Assassin, valamint a Hitman: Blood Money vesz részt, amelyek normális áron egyenként 10 eurót kóstálnak. A hétvégi akciónak hála azonban most csak 5 eurós árkategóriában virtuális polcunkra tehetjük mindhárom alkotást. Ez azonban még nem minden, hiszen ha a triót egyszerre tennénk kosarunkba, akkor további kedvezmény vár ránk, azaz a három játék együttesen 15 euró helyett csupán 10 euróért vásárolható meg, csak és kizárólag a hétvége folyamán.

Ha ismered, ha nem ismered a kopasz ügynököt, de szereted a bujkálós, lopakodós, taktikázós és időigényes alkotásokat, akkor a hétvégére megtaláltad a betölteni való alkotásokat, az időjárás jelentés úgyis rossz időt mondd, de ha bevásárolsz, garantáltan nem fogsz unatkozni. Bővebb információért irány a Steam.

1 hozzászólás

Lac

15 éve, 8 hónapja és 19 napja

Vazze... 3 mesteri játékért 3000 ft-t kérnek el??? Nem semmi...meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja