Hamarosan érkezik az nVidia új GeForce GT 220-as gyorsítója

2009. október 10.
2.2611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elsőrangú grafikus gyorsítóiról ismert nVidia a napokban megerősítette az eddigi híreszteléseket, miszerint még ebben a hónapban piacra dobja az új fejlesztésű nVidia GeForce GT 220 típusjelzésű videokártyáját.

A hamarosan érkező újdonsággal a gyártó az OEM piacot célozza meg, és különlegessége, hogy már a 40nm-es gyártástechnológiával készül, és rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 támogatással is. Az nVidia GeForce GT 220 hűtéséről egy egyetlen kártyahelyet elfoglaló, hagyományos felépítésű hűtőrendszer gondoskodik.

Az új gyorsítókártya grafikus feldolgozójának sebességét pedig 615MHz-re, a 48 darab stream processzorának teljesítményét pedig 1335MHz-re hangolták be (elérhető lesz magasabb GPU órajellel is). A kártya egy 1GB RAM-al felvértezett 128bit-es GDDR3 memóriarendszerrel van felvértezve, ami a 790MHz-es frekvencián üzemel (1580MHz-es effektív teljesítmény). Az videokártya hátlapi paneljén egy D-Sub VGA, egy DVI, és egy HDMI kimenet lett elhelyezve. Az újdonság már rendelkezik OpenGL 3.0 és a fent említett DirectX 10.1 támogatással, de a kínálatából természetesen nem hiányzik az nVidia népszerű PhysX, CUDA, valamint PureVideo HD technológiája sem. A gyártó elmondása szerint az nVidia GeForce GT 220 szállítása október 12-én fog megkezdődni.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Egyszerű kártya az egyszerű felhasználóknak. HD videókon és alap programokon kívül másra nem igen jó wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja