Hamarosan érkezik az ExoPC új Slate táblagépe

2010. február 01.
1.8991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban viszonylag még ismeretlen ExoPC a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a táblaszámítógépeinek termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság az Intel népszerű Atom processzorával van építve, az üzletek kínálatában pedig ExoPC Slate típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új tábla PC hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 250 X 168 X 21mm-es méretekkel dicsekedhet, viszont a súlyáról a gyártó sajnos nem közölt információt.

A gép front részét egy 8,9 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelző uralja, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást képes kezelni. Az ExoPC Slate az Intel 945GSE + ICH7M chipkészlet páros köré épül, és a fent említett Intel központi feldolgozó 1,6GHz-es Atom N270-es változatával van felvértezve, amit egy 2GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 950-es grafikus chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 32GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik. A táblaszámítógép hálózati rendszerét egy 802.11b/g szabványú WiFi modul, egy 10/100-as Ethernet vezérlő és egy Bluetooth adapter alkotja.

A külső részen található egy SD és MMC formátumokra felkészített kártyaolvasó, egy SIM kártya slot, egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint a beépített audiorendszer csatlakozói. A felszereltségből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata sem, a gép akkumulátora pedig a hivatalos adatok szerint négy óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A PC-t a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerének előtelepített változatával szállítja a gyártó. Az új ExoPC Slate várhatóan márciusban fog megjelenni a boltok polcain 599$ körüli áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja