Hamarosan itt a Penumbra utóda

2010. augusztus 29.
2.0621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
A svéd Frictional Games a három Penumbra - rossz nyelvek szerint csak egy - rész után most szeptemberben másféle, de mégis hasonlóan paráztató játékkal jelentkezik.

A Penumbra inkább idézte a régi Alone in the Dark játékok hangulatát, de feladványai és belső nézete miatt mégis megkapta a kaland jelzőt. Bizony néha ilyen hibridekkel is be kell érni, és játék közben gyakran mondogatni, hogy kalandjáték, kalandjáték. És a végén elhisszük. Na jó, a Penumbra nem volt tökéletes, de mindenképpen kellemes borzongást váltott ki.

Az Amnesia: The Dark Descent ugyanúgy belső nézetes cucc lesz, és már annyit lehet tudni róla, hogy egy hatalmas kastélyban kell megtalálnunk a kiutat. A főszereplő, nem emlékszik semmire, fegyvere nincs, a kastély azonban tele van csak rá vadászó rémekkel. A svéd fejlesztők segítségül hívták Lovecraft mester örökségét, így még az is elképzelhető, az ősz egyik kellemes meglepetése lesz a játék. Különben is van egy elméletem, miszerint mindig azon játékok lesznek a legjobb Lovecraft adaptációk, amelyek nem is annak készülnek, csak nyúlják a mestert, de nagyon.

A játék szeptember 8-án érkezik PC-re, Mac-re, és Linuxra is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja