Guitar Hero World Tour: A Logitech kiegészítőivel

2008. augusztus 04.
2.4001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision méltán népszerű ritmusjáték sorozata immáron a negyedik felvonásához érkezik, amely a Guitar Hero World Tour címet viseli majd, és PlayStation 2-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on, valamint Nintendo Wii-n fog napvilágot látni, egy számunkra még nem ismert időpontban.

A játék tökélyre fejlesztése a Neversoft (PlayStation 3, Xbox 360), a Vicarious Visions (Nintendo Wii) és a Budcat Creations (PlayStation 2) feladata, de vajon a nélkülözhetetlen kiegészítőkért ki fog majd felelni?

A válasz a címből könnyedén kiolvasható. A Logitech és az Activision nem rég bejelentették, hogy a kiváló minőségű, számítógépes, valamint konzolos perifériáiról ismert hardvergyártó egy prémium kategóriás hangszerkészlettel fog előrukkolni, amelyet a negyedik Guitar Hero számára kívánnak kifejleszteni.

A Logitech-nél jobb partnerre aligha lelhettek volna, hiszen számtalan, első osztályú irányítót és kiegészítőtt gyártottak már le, többek között a Gran Turismo 4-hez ajánlott Driving Force Pro kormányt és a PlayStation 2-re kifejlesztett Eye Toy kamerát is ők öntötték végső formájába.

Most pedig hangszerekben fognak utazni, méghozzá nem is akármilyenekben. A prémium kategóriás perifériák mind a négy platform verziójához elérhetőek lesznek majd, így PlayStation 2-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on és persze Nintendo Wii-n is élvezhetjük majd a minőségi tartozékokat. Pontos megjelenési dátum, ahogyan egyelőre a játék esetében, itt sincs. Annyit sikerült kiderítenünk, hogy még valamikor idén számíthatunk majd rájuk.
Guitar Hero World Tour címet viseli majd, és PlayStation 2-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on, valamint Nintendo Wii-n fog napvilágot látni, egy számunkra még nem ismert időpontban.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Sőt, ebből PC-s port is készült, és egész jóra sikeredett. A zenék már a mi korunkból is kerültek bele, nem kell visszautaznunk a 80-as évekbe, maradhatunk a mostani slágereknél is mosolygó smiley Rockereknek kötelező darab nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Guitar Hero World Tour
53.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja