FlatOut: Ultimate Carnage hamarosan PC-re is

2008. július 21.
11.9341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az utóbbi évek legszórakoztatóbb PC-s autós játékai közé kétségtelenül beletartozik a FlatOut széria első két része.

Már az első epizód is kiemelkedett kategóriájából, a második azonban még erre is rá tudott tenni egy lapáttal. Ezt tetézte az a zseniális kiadói döntés, hogy Magyarországon a FlatOut 2-t, új játékként, erősen nyomott áron, mindössze 2000 forintért dobták a piacra, így a 2006-os év egyik legsikeresebb terméke vált belőle. Lett is nagy felháborodás, amikor a fejlesztők közölték a nagyvilággal, hogy az újabb rész, szám szerint a harmadik Xbox exkluzívként fog megjelenni.

Természetesen - ahogy ez ilyen esetekben általában lenni szokott - az igazságot megint elferdítették valamelyest, hiszen a Microsoft konzolján való debütálása után nem sokkal máris érkezett a szokásos hír: jön PC-re is. Azóta viszonylag keveset hallhattunk a program állapotáról, egészen máig, amikor az Empire Interactive bejelentette a boltokba kerülési időpontokat. Amelyek meghökkentően közeliek, hiszen Európában augusztus 1.-jétől már telepíthetjük masinánkra. Az amerikai játékosoknak valamivel többet kell várniuk, ott 2009. első negyedéve folyamán jelenik meg.

Sean Walsh, az Empire termékmenedzsere a következőket fűzte hozzá: "Ez az első igazi windowsos cím, amely arcade zúzós versenyeket ajánl, kombinálva szemkiugratós grafikával és az egyik legfejlettebb fizikával, amely valaha is egy versenyzős játékban helyet kapott."

Rosszmájú megjegyzés: Az úriember nem valószínű, hogy régóta dolgozik az iparban, hiszen mindez a FlatOut 2-re is igaz volt a maga korában. Ennek ellenére várjuk szeretettel a legújabb autós-zúzós mókát.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 24 napja

EZ A JÁTÉK NAGYON COOL KELLENE A 2 DE SEHOL NEM TALÁLOM

válasz erre

Vendég

17 éve, 17 napja

nagyon király próbáld ki te is sok szerencsét a játékhozmenő smiley

válasz erre
FlatOut: Ultimate Carnage
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja