Firmware Update 2.40: Gondok a frissítéssel, a Sony ideiglenesen visszahívta a szerverekről

2008. július 03.
1.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment Amerika egy hivatalos közleményben tudatta a játékos közösséggel, hogy átmenetileg visszahívták a frissítést, miután több helyről és személytől panaszos hívások futottak be az illetékesekhez.

Patrick Seybold elmondta, hogy ez a kellemetlen állapot csupán ideiglenes, átmeneti, gőzerővel dolgoznak a probléma elhárításán, hogy ismét beélesíthessék a régen várt 2.40-es frissítést. Aki tehát még nem töltötte le, most pedig már nem találja, ne stresszeljen, hamarosan ismét elérhetővé válik.

A 2.40-es Firmware tegnap időre befutott, majd később lekerült a Sony szerveréről, miután több panaszos hívás is érkezett a cég vevőszolgálatához. Valami probléma lépett fel. Elvileg nem a program működése közben volt tapasztalható a fellépő kellemetlenség, hanem jóval előtte, a Firmware telepítése közben. A Sony állítása szerint elenyésző felhasználónál fordultak csak elő a telepítési gondok, ők mégis úgy döntöttek, hogy azonnali megoldásra szorul a korán leleplezett kellemetlenség.

A Sony ezért ideiglenesen visszahívta a 2.40-es Update-et, és gőzerővel azon fáradozik, hogy mielőbb kijavítsa a hibát. Akinek sikerült a tegnapi nap folyamán letöltenie és telepítette a konzoljára, annak már nincs további teendője, hiszen a program remekül működik, feltéve, hogy sikerült előtte feltelepíteni a masinára. Akik viszont lekéstek róla és már nem lelték, vagy sikertelen volt a telepítési kísérletük, azok se búsuljanak, a várva várt frissítés hamarosan ismét online lesz és remélhetőleg hibáktól mentes.
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 27 napja

pancserek!!!!!meglepődött smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 2 hónapja

Hát erről lemaradtam de ami késik nem múlik kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja