Felfedve a Puzzle Quest 2, hamarosan érkeznek az első információk

2009. november 28.
4.5131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A nemrég napvilágot látott Squre Enix-PopCap Games koprodukció, a Gyromancer, elsősorban a bő két évvel ezelőtt megjelent Puzzle Quest sémájára épül.

Az Infinite Interactive elképesztően addiktív játékot tett le az asztalra személyében, amely a körökre osztott fantasy játékokat keverte a Bejeweled mechanikájával. Azóta több mellékágat is készítettek hozzá, az igazi folytatásra azonban még mindig várnunk kell, a most érkezett hír szerint már nem is olyan sokáig.

A Puzzle Quest 2 fejlesztése már elkezdődött az ausztráliai cég rejtekhelyén, legalábbis erről számol be a GamePro honlapja, amely azt is hozzáteszi nyomban, hogy az első információkat a nyomtatásban megjelenő GamePro magazin hasábjain lelhetjük majd fel. Méghozzá a 2010. januári számban, amely már decemberben a standokon fog pihenni, így pár héten belül a világháló apraja-nagyja értesülni fog a Puzzle Quest 2 újdonságairól. Addig pedig kenyerünk marad a türelmetlen várakozás, ugyanis jelenleg semmi mást nem tudunk mondani a produktumról, és sajnos mutatni sem, így a fenti kép természetesen az első részből származik. A madarak csiripelése szerint az elsődleges célplatform az Xbox 360, a többi csak utána következik, de nagyon meg lennénk lepődve, ha az elődhöz hasonlóan nem jönne ki minden létező masinára.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 10 hónapja és 20 napja

hát nem rossz, de kivancsi vagyok milyen ujdonságot lehet a temában nyujtani

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja