Fallout 3 videódömping

2008. augusztus 30.
2.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A tegnapi nap folyamán Maniac kollégám jóvoltából már belepillanthattatok a Fallout 3 PAX-os prezentációjába.

A Bethesda azonban nem állt meg egy darab mozgóképnél, hanem még serényen mutogattak 4 másikat is, így összesen körülbelül 20 percnyi színtiszta gameplay anyaggal készültek a kiállításra. Az 5 rész szorosan kapcsolódik egymáshoz, főhősünk első lépéseit, kezdeti tetteit mutatja be a felújított Fallout világban. Spoileres részek is akadnak bennük, tehát aki maga szeretné felfedezni a játékot, kétszer is gondolja át, főleg az utolsó videó esetében, hogy rákattint-e a 'play' gombokra.

Mindenki másnak azonban erősen ajánlott végigizgulnia a közzétett anyagokat, ugyanis ez az első eset, hogy apróságnak tűnő, de fontos dolgokat látunk mozgásban. Ilyen például a számítógépek feltörése, a zárt ajtók kinyitása vagy a pickpocket. Láthatjuk végre teljes pompájukban a harcokat is, amelyekkel továbbra sem vagyok kibékülve sajnos.

Az első mozgóképben egy kis városkában ügyködünk, beszélgetünk NPC-kkel, küldetésezünk. A másodikban a senkiföldjén kelünk át, itt a tűzerő kerül a középpontba. Éppen úgy, mint a harmadik felvonásban, ahol egy egykori áruházban akciózunk, és hekkelünk ajtót, gépet. A végső matéria pedig egy megerősített toronyházba való bejutásunkat, és a korábban elfogadott misszió végkifejletét ecseteli.
#tv#
#tv2#

#tv3#
#tv4#
Fallout 3 PAX-os prezentációjába.'>
1 hozzászólás

kpal

9 éve, 4 hónapja és 24 napja

Jöhetne friss rész már röhögő smiley

válasz erre
Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja