Fallout 3: TGS 08 trailer

2008. október 09.
2.6011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bármennyire is szeretnék PC fanatikusként bekapcsolódni a Tokyo Game Show információáradatába, legtöbbször csak zárt falakba ütközöm, hiszen kevés olyan játékról esik szó, ami PC-re is jön.

Csak PC-re érkező játékot meg nem is várunk a méltán híres rendezvényről, amin azonban tiszteletét tette a Fallout 3. Mint tudjuk a játék már aranylemezen van és két hét múlva kis hazánkban is kapható lesz, még gyűjtői kiadásban is! Bár sokan már most húzzák a lejtőn lefelé a játékot, én azt mondom nem lesz semmi gond, méltó lesz régi nagy híréhez.

Az ilyen nagyobb játékvilágot érintő rendezvényeken ugye általában minden kiadó kitesz magáért rendesen és igyekeznek a lehető legpompásabb videókat összeállítani nekünk. A Fallout esetében is ez történt, bizony az egyik legszebb ami megjelent eddig a játékról, külön hatásosak a fekete-fehér 50-es, 60-as éveket idéző bevágások és a korhoz illő zene. Két hetet már nem lesz nehéz kibírni, ha mégis már vörös szemeidtől semmi mást nem látsz csak Fallout feliratokat mindenhol, akkor most gyorsan zabáld meg párszor ezt a videót...

#tv#
nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja