Elrajtolt a Medal of Honor PC-s multiplayer bétája

2010. október 05.
1.9261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Emlékeztető minden feledékeny játékosnak, akinek fejéből törlődtek volna a múlt héten közölt információk, miszerint tegnapi kezdettel elrajtolt a Medal of Honor PC-s multiplayer bétája, ami nagyon korlátozott időintervallumban kerül megrendezésre, lévén csütörtök délben máris leállnak a szerverek, de ha még ma ellátogatsz az arra alkalmas helyekre, és letöltöd a béta kliensét, akkor is két teljes napod lesz arra, hogy belevesd magadat a játék többjátékos mókáiba.

Mivel mi nem vagyunk semmi rossznak az elrontói, ezért megkímélünk a felesleges keresgélésektől, IDE kattintva ugyanis azonnal a program hivatalos honlapjára érkezel, ahol egy kisebb listát látsz azokról a helyekről, ahonnan letöltheted a játék bétáját.

Ha úgy gondoljuk, hogy nekünk minderre szükségünk van, akkor a Kunar Base és a Shahikot Mountains pályákat próbálhatjuk ki, valamint a Combat Mission és a Sector Control játékmódokat. Természetesen a Medal of Honor végleges verziójára sem kell már sokat várnunk, jövő héten az is a boltok polcaira kerül.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaManiac profiljagery1113 profiljanurbanu profiljaM.O.R.P.H. profiljaiPet profilja