Egy új Star Wars: Starfightert jelent be a LucasArts az E3-on?

2010. június 09.
1.9211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már tudjuk, hogy a LucasArts milyen finomságokkal kedveskedik majd nekünk az idei E3-on, ott lesz ugyanis a Monkey Island 2: Special Edition, a Star Wars: The Force Unleashed II és a Star Wars: The Old Republic is, de számíthatunk tőlük legalább egy nagy bejelentésre is.

Erről a rejtélyes leleplezésről érkeztek a mai napon megerősítésre váró pletykák, lévén néhány meg nem nevezett amerikai forrás szerint a LucasArts nem mást, mint az évek óta hanyagolt Star Wars: Starfighter-sorozatot kívánja feléleszteni.

Az információkat közlő csatorna szerint a játék olyannyira biztosan bejelentésre kerül, hogy már hivatalos platformok is meg lettek nevezve, eszerint ugyanis Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik a játék, amit minden bizonnyal nem volt nehéz kitalálni, hiszen az első Starfighter is ezen a platformok elődeire érkezett - természetesen a PC mellett -, míg a Jedi Starfighter már elhagyta a PC-t, és csak a PlayStation 2, valamint az Xbox tábornak okozott örömet. Kíváncsian várjuk, hogy valóban ezen mesterkedik-e a LucasArts, mi talán jobban örülnénk néhány korábbi klasszikus kalandjáték feldolgozásnak. Ti?
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

DNS

15 éve,

Amit pár éve csinálnak a Lucasarcnál az olyan, mintha a cégen belül egy frakció kiállna a PC mellett, egy másik pedig mindig lehurrogná őket. Úgy látszik, most megint az utóbbiak kerültek lépéselőnybe...nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Shade

15 éve,

Star Wars The Force Unleashed II-re leszen nagyon kiváncsi. röhögő smiley

válasz erre

skyman

15 éve,

Valamelyik játékal el kell kezdeni, de tény, hogy lenne egy-két olyan amit jobban szorgalmaznék én ismosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja