EEDAR: 15 hónapon belül érkezik a DS2?

2010. január 15.
1.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Nintendo 2009-ben 11,2 millió darabot adott el a DS-ből az Egyesült Államokban, de ez nem jelenti azt az EEDAR szerint, hogy a következő időszakban nem említik meg a DS2-t.

"Bár a Nintendo 2009-ben rekordmennyiséget adott el a két képernyős kézi-konzolból, mégis számítani lehet arra, hogy a cég a következő nyolc hónapban bejelenti a DS2-t." - írja a kutatókból álló csoport egy tanulmányukban. A Nintendo üzletpolitikája, miszerint előbb jelentetnek meg új konzolokat a konkurens cégeknél, eddig sikeresnek bizonyult.

"Briliáns húzás volt a Nintendo-tól, hogy egy évvel hamarabb váltottak a Gameboy Advance-ről a DS-re,mint amire számítani lehetett. Ezzel sikerült elérniük, hogy a kézi-konzol nagyobb piacot harcoljon ki magának, mint a Sony PSP-je. A következő hordozható konzolt éppen azért kellene minél hamarabb megjelentetniük, hogy ismét ők uralják a piacot. A DS2 korai megjelenését az is indokolhatja, hogy rengeteg játékfejlesztő cég akarja csökkenteni a DS-re fejlesztett játékok számát. A SEGA és a Capcom mellett már az Ubisoft is beállt a sorba, ami miatt a hardware és software eladások jócskán visszaeshetnek." Az EEDAR feltételezése alapján a DS2 a következő 15 hónapban jelenik majd meg, és a kalózszoftverek ellen is jobban védve lesz.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 11 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljahavrillal profiljarDAVE profiljakylx profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profilja