EA Sports játékok MotionPlus-szal csomagolva

2009. április 21.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Sports a mai napon örömmel jelentette, hogy két sportjátékuk is egybecsomagolva érkezik majd a Wii MotionPlus kiegészítővel a nyár folyamán Európába.

Az egyik bundle-ben a Tiger Woods PGA Tour 10 lapul meg, a másikban pedig a Grand Slam Tennis kap helyet. A WiiMote-ra csatolható periféria olyan közelségbe hozza konzolon a sport autentikáját, mint még korábban soha egyetlen megoldás sem, a MotionPlus gyakorlatilag a képernyők előtt tett mozdulatainkat egy az egyben lesz képes bevinni a virtuális pályára.

Az EA Sports fejese, Peter Moore néhány szóban méltatta a hardver expanziót és annak remek lehetőségeit, amelyeket igyekeztek a lehető legjobban kihasználni, soha nem látott pontossággal ruházva fel az irányítást. Az említett csomagok egyébként valamivel drágábbak lesznek majd a Nintendo Wii-re kiadott csupasz játékoknál az extrának köszönhetően, a brit árszabása kereken 50 Fontnál állapodott meg. A MotionPlus-t egyébként a Wii Sports Resort-tal is megvásárolhatjuk majd a nyár folyamán, valamint különálló egységként is kosárba pakolhatjuk, június tizenkettedikétől. A támogatása máris kielégítőnek ítélhető. További címek érkeznek kifejezetten a Nintendo Wii hardverére optimalizálva az EA Sports műhelyéből, még idén.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja