Dynasty Warriors Online: Október 12-én indul az európai zárt béta

2010. október 04.
2.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dynasty Warriors Online bejelentésére az idei Tokyo Game Show keretein belül került sor, aminek következtében megtudhattuk, hogy a leginkább keleten népszerű franchise is MMO változatban köszönt ránk hamarosan, végleges formában talán csak 2011-ben, de ez szerencsére nem jelenti azt, hogy előzetesen ne próbálhatnánk ki.

A Tecmo Koei és az Aeria Games műhelyében készülő programhoz az illetékesek ugyanis egy zárt béta tesztet hirdettek, ami belátható időn belül, pontosan jövő héten kedden veszi kezdetélt.

Dátumosítva ez október 12-t jelent, ezen a napon lesz érdemes próbálkozni a Dynasty Warriors Online klienseinek letöltésével, ám előtte még van egy nagyon fontos teendőnk, ami nem más, mint egy béta kulcs szerzése, anélkül ugyanis nem tudunk majd belekóstolni a programba. Mind az európai, mind az amerikai játékosoknak egy pofonegyszerű műveletet kell végrehajtaniuk egy ilyen engedély bezsebelésére, csupán most csütörtökig regisztrálni kell a Gamespot oldalára, és ha szerencsések vagyunk, akkor mi is ott lehetünk a játék első zárt bétájának kezdő csapatában. A Dynasty Warriors Online egyébiránt kizárólag PC-re érkezik meg a nyugati régiókba, és érdekessége, hogy teljesen ingyenes lesz.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja