Divinity játékokkal bővült a GOG kínálata

2009. október 30.
1.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Good Old Games kezdeményezést már többször is magasztaltuk, hiszen nem mindennapi feladatot vállaltak magukra a mögötte álló srácok.

Olyan régi, sokszor klasszikus játékokat tesznek elérhetővé bárki számára, amelyeket már cseppet sem egyszerű fellelni az üzletekben. Teszik mindezt Windows XP/Vista kompatibilitással és DRM-mentességgel megfejelve. Az impozáns listájuk egy új címmel gazdagodott a minap, egy másikkal pedig hamarosan fog. Mindkettő a szerepjátékok rajongóinak igyekszik kedvezni, ugyanis a Divinity széria eddig megjelent tagjairól van szó.

A Divine Divinity az addig ismeretlen Larian Studios logója alatt látott napvilágot 2002-ben, a különösebb felhajtás nélkül érkező produktum hatalmasat ütött, az év egyik legjobbját tisztelhettük benne. A kiegészítő-folytatás, a Beyond Divinity két évvel később csapódott a játékosok közé, azonban elődjénél mérsékeltebb sikerrel tette mindezt. A harmadik felvonás, amely valójában a teljes értékű második rész, Divinity 2: Ego Dranocis néven Európa egyes országaiban már a játékosok kezei között tartózkodik, a világ nagy részének azonban 2010. elejéig várnia kell rá.

A GOG csapata értelemszerűen az első két játékot vette/veszi fel a katalógusába, a Divine Divinity 5,99, míg a Beyond Divinity 9,99 dolláros áron gyűjthető be, utóbbi azonban csak pár hét múlva. Bónuszként az első epizódot kicsit megkalapálták, és magasabb felbontásokban is játszhatóvá tették. Az RPG-rajongók tehát ismét örömünnepet ülhetnek, hiszen két remek, ám nem túl széles körben ismert gyöngyszemmel bővülhet gyűjteményük. Akinek kimaradt volna anno a Divine Divinity, mindenképpen látogassa meg a gog.com megfelelő oldalát.
2 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Én anno kipróbáltam ezt a Divinity 2: Ego Dranocis-t. Sajnos volt benne pár bug, illetve volt pár indokolatlanul nehéz küldetés, amik miatt nem tudtam befejezni végül a játékot rendesen.

válasz erre

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 25 napja

Érdekes játék meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja