Divinity II: Ego Draconis: Bemutatkoznak a fegyverek és a képességek

2009. december 16.
3.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak három hét maradt hátra a Divinity II: Ego Draconis megjelenéséig, hiszen ez a játék hivatott arra, hogy megindítsa a 2010-es esztendő szerepjáték-felhozatalát.

Annyi szent, hogy a leckét jól feladja majd, és bár más lesz, mint a Dragon Age: Origins, és természetesen a Mass Effect 2-höz sem lesz túl sok köze, a maga nemében mégis egy masszív, megbízható, és igazi akció-orientált RPG lesz, amely a Divine Divinity miatt komoly múlttal is rendelkezik. A szellemi örökségen kívül természetesen sok hasonlat nem lesz a két alkotás között, a felszín alatt mégis érezni lehet majd a rokoni szálakat.

A mai napon pedig egy újabb trailer került napvilágra az alkotásról, amely eddig soha nem látott gameplay jeleneteket tartalmaz, és azt kívánja prezentálni számunkra, hogy milyen képességeink lesznek a játék betöltése után, és milyen fegyverekkel szállhatunk harcba az ellenfelekkel, ugyanis ha valaki elszaladt volna a tény mellett, miszerint a Divinity II egy igazán akció dús program lesz, akkor most jól vésse az eszébe, hogy a szokásos szerepjátékos elemek mellett itt mindennél fontosabb szerephez jut majd a harc. Ha nem hinnéd el, tekintsd meg a friss mozgóképet, a játék január 5-én érkezik!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 21 napja

Magyar felirat nem lesz hozzá?

válasz erre

Vendég

11 éve, 22 napja

zsííííír:

válasz erre
Divinity II: Ego Draconis
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljamarco profilja