Dissidia: Final Fantasy: Szeptemberi megjelenés, felfedve a gyűjtői kiadás

2009. július 03.
1.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix Japánban nagy sikert aratott Dissidia: Final Fantasy játéka az európai partokat is eléri szeptember negyedikén, áll a hivatalos közleményben.
 

Ez a felvonás nem a megszokott szerepjátékos mederben folydogál, sokkal inkább egy kőkemény beat'm'up cucc, amelyben ismert Final Fantasy szereplők verik csont hülyére egymást az immáron tizennégy epizódosra nyúló sorozatból. Válogatott banda, és válogatott finomságok az európai gyűjtői kiadás dobozában.

Mert bizony nem csak fapados kiadás érkezik az anyagból, hanem a csupasz verzióval egy időben egy extrákkal kipárnázott gyűjtő változat is a polcokra kerül, benne minden széppel és jóval. Az egyik ilyen kis bónusz kollektor ajándék a Best Selection Soundtrack Mini-CD lesz, amelyen a játékból kiollózott zeneszámok csendülnek fel, a kompózer, Takeharu Ishimoto válogatásában. A negyvennyolc oldalas art könyvecske (The Art Of Dissidia: Final Fantasy) szintúgy részét képezi a gyűjtő kiadásnak, ehhez csapnak még egy Brady Games-féle Official Miniguide-ot is, ez harmincnyolc színes oldalon fog terpeszkedni a játék korongja mellett. A borító nem sokban módosul a sima kiadáshoz képest, de azért megmutatjuk azt is, ha már közzé tették az illetékes urak. Mint minden gyűjtői kiadás, természetesen ez is csak korlátozott példányszámban kerül majd forgalomba, szeptember elejétől, így nem lesz érdemes halogatni egy biztonságot nyújtó előrendelést.


Dissidia: Final Fantasy: Szeptemberi megjelenés, felfedve a gyűjtői kiadás - 2. kép

1 hozzászólás

Rambo

12 éve, 6 hónapja és 18 napja

Lehet, hogy lassan egy év után újra veszek PSP-s játékot? Ráadásul az rögtön CE lesz?

válasz erre
Dissidia: Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljamarco profiljagery1113 profilja