CSI: Deadly Intent: Befutott a PC-s demo

2010. január 03.
2.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A népszerű CSI: Crime Scene Investigation televíziós sorozat már több videojátékot is megihletett, ezek közül a legutóbbi a CSI: Deadly Intent névre hallgat.

Az alkotás már október végén napvilágot látott a kijelölt platformokra (PC, Xbox 360, Wii, DS), azóta több-kevesebb sikerrel veszi az elé tóduló akadályokat. Az Xbox 360 tulajdonosoknak nem kellett vakon beruházniuk a termékre, ugyanis számukra még a megjelenési időpont környékén biztosítottak egy kipróbálható verziót. A személyi számítógéppel csatába induló sereg számára azonban mindeddig nem adatott meg ez a luxus.

Szerencsére a Telltale Games nem feledkezett el erről a táborról sem, és bár két hónappal a megjelenés után, de készített egy demót a CSI: Deadly Intenthez, amelyet erre a linkre kattintva tölthettek le. Az anyag mérete kellően barátságos, ugyanis mindössze 350 MB-ot nyom. Ezért cserébe egy rövid bepillantást engedélyez Las Vegas legmenőbb bűnvadászainak mindennapjaiba. A játékos nem a híres csapat egy tagját, hanem egy újoncot alakít, akire a teljes játékban 5 megoldandó eset vár, melyeket a TV-s sorozat írói álmodtak meg. Az ügyek során az ismert arcok közül mindig más lesz segítségünkre, így a játék végére alaposan megismerjük a teamet.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljamarco profilja