Crysis-ready PC kizárólag a játékhoz

2008. szeptember 09.
1.8541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts nyilatkozatai szerint a Crysis rossz eladásai a magas gépigénynek voltak köszönhetőek.

Mint tudjuk ez mára a múlté, hiszen a Warhead jön jobban optimalizált motorral és szó van az első rész ilyen jellegű kiadásáról is. Az EA azonban gondolt egyet és úgy döntött, hogy összerak egy PC-t direkt ehhez a játékhoz. Persze az igazi nagy hír az lenne, hogy jutányos áron osztogatják ezeket a gépeket a játék mellé, azonban nagy sajnálatunkra ilyen nem történt.

A gépről megérkeztek az első hivatalos képek illetve a belbecsről is megtudtuk a lényeget. Hát igen, gondolom először ti is a képre sajnálkoztok, hát ha már egyszer játékhoz készül a gép, akkor legalább egy egyedi házat raktak volna hozzá, nem egy tucatot, de hát sajnos be kell érnünk ezzel. A belsejében kattogó kütyükről eddig annyit sikerült megtudni, hogy egy Intel Core Duo E7300-as fog majd nyekeregni, 2.66 GHz-es órajelen, amelyhez 2 GB RAM társul és egy Nvidia 9800 GT grafikus kártya. Az ára pedig 699 ropogós dollár, amely valószínűleg mire elér hozzánk már valamennyit veszteni fog belőle a Crysis-ready PC-re elkeresztelt gép. Mindenki döntse el szüksége van-e pont erre. Mellékelten mutatok nektek egy képet, hogy hogyan is kéne külsőleg kinéznie ennek a PC-nek. Jó csemegézést!


Crysis-ready PC kizárólag a játékhoz - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Azért a második kép közelebb áll a Crysis névhez, mint az előbbi röhögő smiley A belső egész jó, bár elfért volna benne a 4GB RAM is ennyi zöldhasúért. Egyébként nem rossz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja