Command and Conquer játékon dolgozik a Visceral Games!

2010. október 19.
2.1601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha a mai napra még nem ért volna utol a kötelező meglepetés-adagod, akkor most a legjobb helyen jársz, hogy ezt megkapd, ugyanis ennél meglepőbb bejelentést még álmainkban sem képzelhettünk volna el, mint amit a Visceral Games megejtett a mai napon.

A Dead Space-sorozatról és a Dante's Inferno-ról is híres brigád egyik tagja, név szerint Nick Earl ugyanis elárulta a Gamasutra brigádjának, hogy jelenleg csapatával egy Command & Conquer játékon is dolgoznak nagy serényen.

Ha megvolt a kötelező hatásszünet, akkor gondolkodjunk, bármennyire is esik nehezünkre ezek után ez a tevékenység. A Command & Conquer franchise egy vérbeli stratégia-sorozat, ami híres PC exkluzivitásáról, ezt feltehetően mindenki tudja. A Visceral Games azonban se nem egy stratégiákat fejlesztő csapat, se nem egy PC-s prioritással rendelkező brigád, így teljesen helyén való a kérdés, vajon mi az ördögöt kezdenek ők a Command & Conquer univerzummal? A legkézenfekvőbb válasz talán, hogy a Visceral Games lesz az, aki végre megvalósítja a franchise egy olyan darabját, ami nem RTS, hanem mondjuk a TPS műfajt erősíti. Mivel konkrétumok egyelőre nem hangzottak el a fentiekkel kapcsolatban, így mindez csak találgatás, de kíváncsian várjuk, hogy mit csinál a Visceral legénysége a C&C univerzummal.
5 hozzászólás

Welar

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

Remélem jó lesz, és hogy stratégiai marad, mert mosttanába nem igazán születnek ebben a műfajban játékok, és jó játékok, persze kivétel a StarCraft II.

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

Na ez érdekes hír. Ez az RTS TPS dolog felkeltette a figyelmemet.

válasz erre

Scal

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

most lehet nagyravágyó vagyok, de tényleg nem lehet olyan játékot készíteni, ami mondjuk olyan mint egy hagyományos RTS, de akármikor, bármikor belebújhatok egy katona bőrébe, hogy átéljem az általam levezetett csata őrületét

valami ilyesmi a C&C világában szerintem oda***-na

válasz erre

kuntakinteee

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Hát én is kíváncsian várom mi fog ebből kisülni, lehet nem sok jó röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Voltak régebben ilyen TPS meg FPS tervek, jó lenne ha ez valóban megvalósulna!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja