Call of Duty: Black Ops: Bejelentés, videó, infóhegyek

2010. május 01.
2.9541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Activision időben nagy dobra verte, hogy a tegnapot szánják az új Call of Duty epizód bemutatkozó napjának, így mindenki kellően rá bírt készülni a hatalmas eseményre.

Magának a játéknak a bejelentésére a délutáni órákban került sor, ám az első videó csak a ma reggeli órákban érkezett meg. A Call of Duty franchise legújabb darabját Call of Duty: Black Opsnak keresztelték el, és a korábbi híreknek megfelelően a Treyarch brigádja fejleszti (ők eddig a 3-as és az 5-ös epizódok útját egyengették). A megjelenésének pontos dátuma is ismert, 2010. november 9-én vethetjük bele magunkat az akciózásba. A célplatformok listáját még nem tették közzé, de erősen meglepődnénk, ha nem a PC, Xbox 360, PS3 trió lenne.

A játéknak már él a hivatalos honlapja, amely egyelőre meglehetősen üres, csak a lentebb is látható teaser trailert lehet rajta megtekinteni. Utóbbi titulusához mérten rövid, akciójelenetek kibogozhatatlan egyvelegéből tevődik össze, tehát sok támpontot nem nyújt a Black Ops milyenségéről. Felejtsük is el gyorsan, inkább nézzük a kiadott információkat, amelyek jóval beszédesebbek a videónál.

Az eddigi találgatások nagy többsége Vietnám szívébe helyezte az újabb kalandfüzért. Ez nagyjából így is lesz, ám az eddigi részekhez hasonlóan a fejlesztők nem korlátozzák egy országon belülre az eseményeket. A dzsungeles Vietnám mellett ellátogatunk még Kubába, az Északi-sarkra, Dél-Amerikába, és már az is biztosnak tűnik, hogy a brit speciális alakulat, a SAS, tagjaként részt veszünk egy, a londoni iráni nagykövetségen zajló csetepatéban. A történet valamikor a II. világháború vége és napjaink között fog játszódni, tehát több évtizedet is felölel majd.

Eddig semmi extra, a finomságok azonban csak most jönnek. A készítők állítása szerint ez a Call of Duty meglehetősen sötét atmoszférájú lesz, amely annak köszönhető, hogy kissé elrugaszkodnak a valóságtól. Mindez szuper katonák, furcsa események és zombik jelenlétét hordozza magában, azaz paranormális tevékenységekkel dobják fel a produktumot. A bejárható helyszínek kellően változatosak lesznek, esőerdős, égi, vízalatti, havas, városos és kutatólaboros pályákon kell majd megmentenünk a világot. Az egyjátékos kampány mellett lesz teljes kooperatív missziósorozat is. A multiplayerben visszatérnek a Modern Warfare 2-ből hiányzó dedikált szerverek, nem lesz atombomba, túlerősített shotgunok és knife commando. Várjuk a további részleteket.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
4 hozzászólás

Davis

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

Én megnéztem a MoH-nak az új videóját + ezt a vidit
háth nemtom... szerintem mind a 2 game adnifogja az ívet
meg a másik,hogy tuti nem fogunk unatkozni

válasz erre

Shade

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

fabre írta:
Na ez igen ... szerintem mocskosul lealázza a MoH -t ,legalábbis grafikailag !! Már félek is a gépigénytol
Hát azt nemnehéz leközözni. De az új MoH szerintem szebb lesz mint az új CoD.

válasz erre

fabre

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

Na ez igen ... szerintem mocskosul lealázza a MoH -t ,legalábbis grafikailag !! Már félek is a gépigénytol

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 27 napja

ezek a videok jok!

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja