Bioshock 2: Sea Of Dreams: A debüt trailer

2008. október 23.
2.5121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ne tessék lerohanni a fórumot, hogy ez a videó már egy hete megjelent és látta mindenki, mert ez csak félig meddig takarja az igazságot.

A BioShock első része nemrégiben debütált Playstation 3 konzolon és aki ezen vitte végig a játékot, az extra menüpont alatt elérhette ezt a videót. Kamerás felvételben, ami egy elég rossz minőséget takart már kikerült a világhálóra, azonban most teljesen jó minőségben is megkaptuk, jelezvén, hogy bizony készül a második felvonása ennek a kiváló játéknak.

Most gondolom szeretnétek valami bővebbet is a folytatásról megtudni, sajnos el kell keserítsek mindenkit, egyenlőre az ég adta világon semmit nem tudunk róla. Egyetlen kapaszkodó ez a nem túl beszédes trailer. Amiből sok minden azért nem következtethető ki. De mit is várunk az új résztől? Egy hasonlóan tökéletes játékmenetet és sztorit, mint az elsőtől, rengeteg újdonságot, sok sok borzongást, még több Big Daddy-t és még nagyobb víz alatti terepet. Szerintem ennyivel beérnénk a következő rész alkalmával is, de további ötleteket várok...:) Addig is jó szórakozást a végre jó minőségű videóhoz!

#tv#
nincs még hozzászólás

BioShock
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja