Bemutatkozik a Real Warfare 1242

2009. szeptember 02.
8.9131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindig nagy öröm tölti el szívünket, ha egy új, eddig ismeretlen játék bejelentéséről írhatunk nektek, akkor pedig főleg nagyobb a boldogságunk, ha az a bizonyos alkotás egy olyan stílusban, illetve koncepcióban születik, amely valamiért nem túl népszerű a videojátékok esetében.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs és soha nem is volt még a Real Warfare 1242-höz hasonló program a játékiparban, csupán arról van szó, hogy az évszám alapján már kitalálható középkor valamiért nem olyan sikeres téma a játékokban, mint például a második világháború.

A 1C Company által bejelentett Real Warfare 1242 azonban egyenesen a sötét középkorba, a lovagok és királyok korába kalauzolja el a játékosokat, méghozzá RTS stílusban. A játék valós történelmi adatokon nyugszik, és arra hivatott, hogy elvigye a játékosokat a középkor nagy csatáinak kellős közepébe, hogy ők legyenek egy percre a hadvezérek, és vívják meg harcaikat.

A Real Warfare 1242-ről sajnos ennél többet nem is nagyon tudunk még mondani nektek, ugyanis a bejelentés szűkszavú volt, kicsit bővebben csak a bemutatkozó videó alapján értesülhetünk a játékról, amely alapján kiderül, hogy az olyan valós idejű stratégiák táborát fogja erősíteni az alkotás, ahol a hatalmas létszámmal kivitelezett nagy csaták dominálnak, akárcsak például a Total War esetében.

A program mindemellett orosz fejlesztés, aminek hála a hangulatáról máris szuperlatívuszokban beszélhetünk, hiszen orosz barátaink ezen a téren mindig nagyot alkotnak, a debütáló mozgókép alapján pedig ez a Real Warfare 1242 esetében sem lesz másképpen.

#tv#
4 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 3 hónapja és 18 napja

Jaúpofamosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 18 napja

Akkora Total War koppintas, hogy kilog a szele a monitorombolmosolygó smiley

válasz erre

Maniac

15 éve, 10 hónapja és 21 napja

Tibit írta:
Ez egy új sikerjátéknak tűnik, ha elég nagy reklámot kap, sztem az is lesz!nyelvnyújtó smiley
Biztosan nem lesz sikerjáték, mert orosz fejlesztés.mosolygó smiley Ők pedig nem nagyon szokták reklámozni játékaikat, a nyugati játékosokban ráadásul az van, hogy ami keletről jön az biztos nem jó. Pedig onnan érkeznek szerintem a legnagyobb gyöngyszemek.mosolygó smiley Én sokkal jobban szeretem az onnan érkező alkotásokat, mint a nyugati, túlpolírozott, arctalan dolgokat.

válasz erre

Tibit

15 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ez egy új sikerjátéknak tűnik, ha elég nagy reklámot kap, sztem az is lesz!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Real Warfare 1242
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja