Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka

2009. szeptember 17.
12.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokszor mondtuk már ki életünkben, de most ismét eljött a pillanat: azt hittük már mindent láttunk.

Ilyenkor pedig általában hetek vagy hónapok kérdése, és érkezik egy olyan videojáték bejelentés, amelyhez foghatót még tényleg nem láthattunk az iparban. Nem, nem elírás, de még csak nem is vicc a cím, a Wine Tycoon ugyanis egy igazi borász-menedzser, illetve szimulátor játéknak ígérkezik. Ha megvolt a hatásszünet, akkor ne is várjunk tovább, csapjunk bele a közepébe, hiszen akármennyire is hangzik furcsán ez a koncepció, a Wine Tycoon egy érdekes próbálkozás lesz.

Legalábbis azoknak, akik szeretik a tycoon játékokat, hiszen nem egy divatjátékról van szó. Legalább olyan szűk réteg élvezi ezt a stílust, mint például a hardcore stratégiákat, de ezzel általában nincs is probléma, hiszen aki betölt egy ilyen alkotást, az nem a grafikáért, nem a vérengzésért fogja tenni, hanem azért, hogy élvezze a játékot.

A Wine Tycoon-t márpedig élvezni fogja minden olyan egyén, aki a kannás kisfröccs helyett szereti a minőségi borokat, és szeretné tudni, hogy a szőlőtőkétől hogyan és miképpen jut el a borocska a poharába. Nyilván nem csak ezt, hanem sok más egyebet is megtudhatunk a játék betöltése után, amelyet végigjátszva, akár a "borász" vagy éppen a "borszakértő" titulust is magunkra aggathatjuk.

Köszönhető ez elsősorban a komoly enciklopédiának, amelyet hozzáértők állítottak össze, hogy minden fontosat (szőlőfajták, eljárások, praktikák, történelem) megoszthassanak a játékosokkal, akik szeretnének bortermelők lenni. Mivel egy tycoon játékról beszélünk, könnyen kitalálható, hogy milyen feladatokkal is találkozhatunk majd a játékban.

Ránk vár ugyanis a szőlő fajtájának kiválasztásától, a gondozásán át a szüreteléséig minden, majd természetesen az érlelés, a palackozás és az eladás is, hiszen nem csak érteni kell a borokhoz, a menedzser szerepét is fel kell vállalnunk, hogy minél jobban beindítsuk kis borászatunkat, majd belőlünk váljék a legjobb bortermelő széles e vidéken.

A Wine Tycoon betöltése után mindemellett Franciaország 10 leghíresebb borrégiójának egyikében indulhatunk harcba a többi borgazdával szemben, megtehetjük mindezt egy velős kampányon keresztül, ahol különböző kihívásoknak kell eleget tennünk, de játszhatunk akár teljesen szabadon is, amikor csak élvezzük a borász és bortermelő lét mindennapjait.

Mint menedzser és főnök, nekünk kell gondoskodnunk a munkaerőről, akik megművelik a szőlőt, mindezt pedig úgy kell tennünk, hogy a haszonból fejlesztésekre és a fizetések kiosztására is legyen elég pénzünk. Ez természetesen csak egy kis szelete annak, ami ránk vár a játék betöltése után, mindenesetre aki szereti a jó borokat, egy kis esti borozgatás mellett minden bizonnyal kellemes játszani valóra talál a Wine Tycoon-ban.

A játék még ebben az esztendőben érkezik, kizárólag PC-re, 20 dolláros árszabásban, aki pedig szeretne közelebbről megismerkedni vele, annak itt van néhány hangulatos kép belőle. Várjuk a továbbiakat!


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 2. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 3. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 4. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 5. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 6. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 7. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 8. kép


Bejelentve a Wine Tycoon, a borászok játéka - 9. kép


6 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 22 napja

Sziasztok! mosolygó smiley
Magyarosítást tudtok esetleg ehhez a játékhoz???
Kerestem....de ahol találtam volna onnan már leszedték vagy törlődött az oldal.... :/
Köszi előre is!

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 napja

hol lehet leszedni Wine Tycoon magyarositását?

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 26 napja

Már játszottam egy ilyen játékkal, német nyelvű volt, és Winzer deluxe volt a neve. Nem volt olyan rossz, mint amilyennek elsőre tünik. Kicsit monoton volt a játékmenet. Letöltöttem ezt is, egyenlőre eléggé hasonló, és nagyon monoton.

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 2 napja

Én arra lennék kiváncsi van e ,vagy lessz e magyarítás hozzá?

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 11 napja

Volt már ilyen jellegű játék Commodore-ra, persze nem ilyen részletességgel és grafikával!

válasz erre

FutuRetrO

15 éve, 10 hónapja és 8 napja

Fosom magam bokán menten. röhögő smiley Mi lesz a következő? Babysitter Tycoon? Ahol a gyerekszoba infrastruktúráját kell majd felépítenünk, majd a szülők előtt reputációt szereznünk? röhögő smiley Biiiiiip! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja