Bejelentve a The Sims Medieval

2010. augusztus 03.
2.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a legújabb Sims-sorozatának első részét, amely a középkorba kalauzolja el a felhasználókat.

Régebben is felröppent már a hír, miszerint készül a The Sims Medieval, de csak most adott hivatalos megerősítést a kiadó erről az információról. A matéria előreláthatólag 2011 tavaszán fog megjelenni PC-re és Mac-re. A programban a felhasználók egy virágzó középkori királyságot építhetnek fel, illetve hősöket kreálhatnak. A játékosok különféle simeket irányíthatnak, akik lehetnek boszorkányok, varázslók, fegyverkovácsok, bárdok, lovagok, királyok, királynők és a többi.

A küldetések Artúr király legendájára és hasonló mondakörökre épülnek, változatos missziókat kell véghez vinni, mint például egy legendás kard kovácsolása, egy királyi esküvő megszervezése, a királyság megvédése a gonosz boszorkányoktól, vagy a sötét varázslóktól, a fiatalság forrásának felkutatása és a többi. Lehetőség lesz arra is, hogy kibővítsük a királyságunkat, a döntés a kezünkben van, hogy diplomácia útján terjeszkedünk, vagy pedig harcolunk. A népünkért végezhetünk különféle küldetéseket is, amelyek sikeres elvégzése után némi hírnévre tehetünk szert.

A királyság és a karakter kinézetét a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk, ezen kívül a simünk tulajdonságait is meghatározhatjuk. A The Sims Medieval-ban nemcsak a kalandok és a missziók játsszák a fő szerepet, hanem élhetjük a simünk mindennapi életét is, betegeket gyógyíthatunk, egzotikus árukkal kereskedhetünk, de akár páncélt is kovácsolhatunk, ha úgy tartja a kedvünk. A szoftverben a simünk gyereket is vállalhat, hiszen a romantika, a szerelem, az árulás és más hasonló dolgok jelen lesznek az életében. A játékmenet életszimulátor, szerepjáték és stratégia ötvözete lesz.


Bejelentve a The Sims Medieval - 2. képBejelentve a The Sims Medieval - 3. képBejelentve a The Sims Medieval - 4. kép

3 hozzászólás

Shade

11 éve, 4 hónapja és 19 napja

Hát, nekem jobban tetszik mint a sima sims.

válasz erre

Tibit

11 éve, 4 hónapja és 19 napja

GAR írta:
Erre annyira, de annyira nincs szükség...
Az nem számít. Úgy is meg fogja venni az összes Sim-fanatikus. És ez is sikeres lesz és jöhet még rá vagy 50 kiegészítő. Szemét az egész...

válasz erre

GAR

11 éve, 4 hónapja és 19 napja

Erre annyira, de annyira nincs szükség...

válasz erre
The Sims Medieval
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaiPet profiljaPerszeneha profiljaGargameth profilja