Bejelentve a Nadirim

2010. július 15.
2.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A magyar Digital Reality játékfejlesztő cég bejelentette a Nadirim című online programját, amelyben a felhasználók az Ezeregyéjszaka meséi című mesegyűjtemény történeteit élhetik át.

A késztermék a Webfunteam Ltd. kiadó jóvoltából készül. Miután a kalifa 100 évvel ezelőtt feláldozta az életét, hogy megakadályozza a nap végleges lenyugvását és elfogja a sötétség uralkodóját egy ideig béke honolt a földön, de most úgy tűnik, hogy az örök fényesség véget ért. Az örökös napsütés birodalmának népe elveszítette a jóság iránit hitét és emiatt a nap újra lement.

Az alkotásban az a feladatunk, hogy megmentsük a világot az örökös sötétségtől és visszaadjuk az emberek hitét, hogy képesek legyenek újra bízni a jóban. A produktumban lehetünk harcosok, nomádok, karaván vezetők és a többi, a célunk az lesz, hogy megmentsük a fényt az örök kihunyástól. A matériában fejleszthetjük a karakterünk erejét, felszerelését, elvállalhatunk különböző egyéni, vagy csoportos küldetéseket és guild feladatokat. Az arénában PVP csatákban vehetünk részt és ha nyerünk, akkor búsás jutalmat kapunk. Az MMORPG termékkel várhatóan már idén ősszel játszhatunk, legalábbis ezt ígérik a készítők. A Nadirim egy arab fantáziavilágba kalauzolja el a felhasználókat, amely tele van mítoszokkal és veszélyekkel.
Nadirim című online programját, amelyben a felhasználók az Ezeregyéjszaka meséi című mesegyűjtemény történeteit élhetik át.'>
nincs még hozzászólás

Nadirim
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja