Bejelentve a Lord of Arcana, a Square Enix PSP-s szerepjátéka

2010. július 02.
2.1301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Portable hordozható konzol volt már mélyponton, kár is lenne tagadni, sok fanatikus meg is vált akkor a kis masinától, ők azonban feltehetően már verik a fejüket a falba , hiszen soha nem látott aranykor előtt áll a Sony hordozható gépezete, köszönhetően a szinte heti szinten bejelentett újabb alkotásoknak.

Ehhez a felhozatalhoz kíván csatlakoznai a Lord of Arcana is, amely a Square Enix csapatának kizárólag PSP-re bejelentett akció-szerepjátéka lenne. Ismerkedjünk meg jobban az új jövevénnyel!

A Lord of Arcana egy klasszikus, érezhetően japán alapokon nyugvó, fantáziavilágban játszódó RPG lesz. Ezt a világot az ott lakók első királyuk után, Horodyn-nak nevezik. Ezen a kicsit furcsa és veszélyes földön komoly gondok vannak, és megoldásukhoz egy rejtélyes kő, a világ minden erejét egybesűrítő Arcana nyújthat segítséget. Hősünk feladata lesz, hogy megszerezze ezt a varázskövet, az út azonban hosszú és rögös lesz hozzá, nem mellesleg pedig szörnyekkel és riválisokkal teli, így a cél csak a mi ügyességünkön és elszántságunkon múlik.

A bejelentéshez csatolt első képek alapján a játék magán viseli majd a Square Enix műhelyéből származó RPG-k sajátosságait, avagy az egyedi, és semmiképpen sem lopott fantasy ábrázolás éppúgy megtalálható lesz benne, mint a kicsit káosznak tűnő, körökre osztott harc. Végre egy igazán kiváló japán szerepjáték érkezhet a Sony kis konzoljára? Jelenleg nagyon úgy tűnik! Megjelenési dátum és további információk később várhatók, addig is tessék megjegyezni a Lord of Arcana nevet.


Bejelentve a Lord of Arcana, a Square Enix PSP-s szerepjátéka - 2. kép


Bejelentve a Lord of Arcana, a Square Enix PSP-s szerepjátéka - 3. kép


Bejelentve a Lord of Arcana, a Square Enix PSP-s szerepjátéka - 4. kép


3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 27 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

15 éve,

Na most tényleg sirhatnak az ex-psp-sek,nyelvnyújtó smiley és a képek alapján nem is néz ki rosszul

válasz erre

Shade

15 éve,

De király! Kicsit olyan Final Fantasy-s . röhögő smiley

válasz erre
Lord of Arcana
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja