Bejelentve a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam expanzió

2010. június 15.
2.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi Electronic Arts konferencia egyik legmegdöbbentőbb pontja kétség kívül az volt, amikor az illetékesek bejelentették a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam kiegészítőlemezt.

A DLC-k korában egy expanziót megjelentetni nem, hogy anti-trendi dolog, hanem egyenesen blaszfémia és őrültség, az EA mégis bevállalta, és mi ezért térdre borulva imádjuk őket, és ti is így tesztek majd, ha megtudjátok, mit terveznek a vietnami háborút feldolgozó bővítménybe passzírozni.

Kezdjük ott a történetet, hogy a Bad Company 2 első - és feltehetően utolsó - kiegészítője egy többjátékos módra kiélezett darab lesz, tehát kizárólag a multiplayerre éhes fanatikusok kedvencévé válhat. Mivel a vietnami háborúban járunk, a pályák is a dzsungeles és arra a tájegységre jellemző formulát követik majd. A nagy csatákba belépve választhatunk, hogy egy észak-vietnami katona, vagy egy amerikai tengerészgyalogos bőrébe kívánunk-e bújni, lévén a nagy csaták majdan ezen két frakció között dőlnek el.

Sajnos sem játékmódokról, sem egyéb más jellemzőről nem hullt le a lepel a Vietnam expanzióval kapcsolatban, így még azt sem tudjuk, hogy dobozos, vagy kizárólag digitális változatban jelenik-e meg, annyi azonban biztos, hogy PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megérkezik, méghozzá valamikor télen. Alant a hozzá tartozó bemutatkozó videó, tessék rávetni magatokat, mint a kukoricagránátra:

#tv#
Battlefield: Bad Company 2 Vietnam kiegészítőlemezt.'>
4 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Ez az expanzió sajnos kimaradt a repertoáromból, de ha időm engedi tuti pótolni fogom, a videó alapján legalábbis ígéretesnek tűnik mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 25 napja

Miért ne lenne jó ? Mondjuk az szerintem biztos , hogy nem a megszokott csapattal leszünk !! röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 15 napja

Nem lessz jó nyelvnyújtó smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 17 napja

Ez jó lesszröhögő smiley

válasz erre
Battlefield: Bad Company 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja