Befutottak az első információk a PSP-s White Knight Chronicles-ről

2010. szeptember 02.
1.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Famitsu magazinnak köszönhetően már június végén értesülhettünk a felemelő hírről, miszerint a Sony szeretne PSP-re is leszállítani egy White Knight Chronicles alkotást, aminek első és második része kizárólag PlayStation 3-ra jelent meg, előbbi itt nyugaton az év elején, míg utóbbi egyelőre még nem kapott zöld utat, vagyis még csak Japánban kapható.

Amikor az illetékesek leleplezték, hogy PlayStation Portable masinára is leszállítanak egy részt a sorozatból, úgy hittük az első epizód kerül portolásra, ám sikerült óriásit tévednünk.

Szintén a Famitsu magazin legfrissebb számából ugyanis kiderült, hogy a játék a White Knight Chronicles: Episode Portable Dogma Wars címet kapta a keresztségben, és tulajdonképpen az alapjáték előzményét kívánja elmesélni számunkra, mintegy 10.000 évre visszanyúlva a sztoriban két PlayStation 3-as cím elé. Az illetékesek szerint a játék egy igazi militarista dráma lesz, ahol a White Knight még nem a mi oldalunkon áll, hanem egészen pontosan az ellenségünk. Így tehát már egyáltalán nincs lehúzásszaga a PSP-s White Knight Chronicles-nek, amiről csak a fenti sorok jelentettek frissességet, a 2011-ben esedékes megjelenési dátum ugyanis eddig is ismeretes volt. Kíváncsian várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja