Back To The Future: Befutottak az első képek

2010. november 25.
2.9001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Nemrégiben új képeket tette közzé a Telltale Games a Back To The Future című produktumról, amelynek fejlesztésénél igencsak magasra tették a lécet a cég derék vezetői, mivel saját bevallásuk szerint az alkotás, kalandjátékként méltó folytatása lesz majd a világszerte rendkívül nagy sikerrel vetített, hazánkban is nagy számú rajongó táborral rendelkező mozifilm trilógiának.

Nyilván nem a véletlen műve, hogy negyed évszázadnak kellett eltelnie ahhoz, hogy valaki végre "bevállalja" a Vissza a jövőbe világának életre keltését, ugyanis köztudott tény, hogy egy ilyen jellegű alkotásnak rendkívül magas elvárásoknak kell megfelelnie a felhasználói oldal részéről.

Az új képeket elnézve, leszögezhető, hogy a Telltale Games-nél a matéria vizuális megjelenésének tekintetében semmit nem óhajtanak a véletlenre bízni és igyekeznek a tőlük telhető maximumot kihozni a rajfilm-szerű grafikából. A hangok esetében sem igazán lesz majd okunk panaszra, mivel a tudomány mai állása szerint a Dokinak Christopher Lloyd kölcsönzi majd a hangját, azonban sajnos az egészen biztosra vehető, hogy Marty karakterét nem Michael J. Fox fogja megszólaltatni, ugyanis a sokoldalú színész/humorista évek óta gyógyíthatatlan, idegrendszeri betegségben, Parkinson kórban szenved. Az öt részesre tervezett matéria első epizódjának piacra dobásáig már nem kell sokat aludnunk, mivel az a cég előzetes tervei alapján már karácsony előtt a boltok polcain fog landolni. Akik úgy döntenek, hogy előrendelést adnak le a termékre, kimondottan jól járnak, mert a mintegy 25 dollárnak megfelelő összegért cserébe megkapják a stúdió Puzzle Agent című alkotását, ráadásul a cég a vételárból egy dollárt átutal a Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research alapítvány számlájára is, így még azt is elmondhatják magukról, hogy letudták a szeretet ünnepe előtti jó cselekedetüket.


Back To The Future: Befutottak az első képek - 2. kép



Back To The Future: Befutottak az első képek - 3. kép



Back To The Future: Befutottak az első képek - 4. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja