Az Onkyo bejelentette új E713A9B egybeépített PC-jét

2010. május 26.
1.6091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Onkyo a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az üzletek kínálatában Onkyo E713A9B típusjelzéssel fog felbukkanni, és különlegessége, hogy már az Intel új Core i5-ös processzorával van tervezve. Az új asztali PC kialakítása követi a többi gyártó termékénél már jól megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

A gép egy 23 inches szélesvásznú kijelző köré épül, ami már teljes pompájában képes megjeleníteni a HD videotartalmakat, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő köré a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, egy mikrofon, valamint egy 2 X 5W-os sztereó hangszórópár került beépítésre. Az új Onkyo E713A9B a fent említett Intel központi feldolgozó 3,20GHz-es Core i5 650-es változatával van felvértezve, ami mellé egy 4GB RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a mérnökök (8GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált Intel HD Graphics chip felel, de a gyártó a gép felszereltségét kiegészítette még egy digitális TV tuner kártyával is. Az adatok tárolásáról egy 1TB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, optikai meghajtónak pedig egy Blu-ray egység került beépítésre.

A különféle hálózatok elérését egy Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul garantálja. A külső részen található egy SD, SDHC és SDXC formátumokra felkészített kártyaolvasó, egy iPod dokkoló, egy HDMI, három darab USB 2.0, egy eSATA, valamint egy RJ-45 LAN csatlakozó. A számítógépet egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a gyártó. Az új Onkyo E713A9B várhatóan június 17-én fog megjelenni a boltok polcain 1528 euró körüli áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profiljaBotyi profilja