Az MSI hivatalosan is bejelentette legújabb X-Slim X610 notebookját

2009. szeptember 22.
1.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Micro Star International a napokban hivatalosan is bejelentette az eddig csak híresztelésekből, és kiszivárgott információkból ismert extra vékony MSI X-Slim X610 típusjelzésű hordozható gépét.

Az újonnan beharangozott notebook a gyártó korábbi X-Slim X600-as modelljének az átdolgozott változata, viszont az elődjével ellentétben nem az Intel rendszerével van ellátva, hanem az Advanced Micro Devices második generációs ultravékony platformjára, a Congo-ra épül.

Az új laptop mérete és tömege megegyezik az X600-as változatéval, tehát mindössze 392 X 255 X 25mm-es méretekkel, valamint alig 2,1kg-os súllyal büszkélkedhet. A gép egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van ellátva, ami az 1366 X 768-as natív felbontás kezelésére képes, a keretében pedig a már jól megszokott webkamera 1,3M pixeles változata kapott helyet. Az MSI X-Slim X610 az AMD RS690E chipkészlet köré épül, és az AMD 1,6GHz-es Athlon Neo központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 4GB 800MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak (maximális kiépítésben). A képi megjelenítésért az 512MB videomemóriával rendelkező ATI Mobility Radeon HD 4330-as grafikus gyorsító felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 320GB-tól 640GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, az optikai meghajtó viszont csak külső egységként érhető el. A notebook hálózati rendszerét egy integrált Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy 2 az 1-ben kártyaolvasó (SD, SDHC, MMC), egy D-Sub VGA és egy HDMI, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. A működéshez szükséges energiát egy hatcellás vagy igény esetén kilenccellás akkumulátor biztosítja, de az üzemidejükről az MSI sajnos nem közölt információt. A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az MSI X-Slim várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket, de egyes források szerint 700 euró alatti áron lehet majd hozzájutni.
2 hozzászólás

Tibit

15 éve, 10 hónapja

100euróval kevesebb, 17"es képernyő és már elgondolkodnék rajta! Vagy túl sokat kérek?nyelvnyújtó smiley Az a 17" nagyon meg tudja nyomni egy laptop árát, valszeg ezért maradt el ennél is!

válasz erre

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 1 napja

Fincsi. Kicsit drága 700 euro környékén, de csábító mindenképp.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja