Az MSI bejelentette legújabb GeForce GTS 250-es gyorsítóit

2009. július 26.
2.5541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Micro Star International a napokban bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki az eddigi grafikus gyorsítóinak a termékkínálatát.

Az újonnan bemutatott videokártyák a gyártó Twin Frozr szériájába tartoznak, és MSI N250GTS Twin Frozr OC, valamint Twin Frozr OC 1G típusjelzéssel fognak megérkezni a boltok polcaira. Mint ahogy azt már az elnevezésükből is sejthetjük, az újdonságok hűtéséről a két kártyahelyet elfoglaló Twin Frozr hűtőrendszer gondoskodik.

Az MSI Twin Frozr hűtés a megfelelő hatásfok érdekében három darab rézből készült hővezető csővel, és két darab PWM vezérlésű ventilátorral van felszerelve. Az új grafikus kártyák paraméterei majdnem teljes egészében megegyeznek, különbség csak a rendelkezésre álló videomemória mennyiségében van. A kártyák gyárilag megemelt órajelekkel büszkélkedhetnek, ami a G92b grafikus feldolgozók esetében 760MHz-et, a 128 darab stream processzornál pedig 1836MHz-et jelent. A 256bit-es GDDR3 memóriarendszer változattól függően 512MB vagy 1024MB RAM-al van felvértezve, a teljesítményét pedig effektív 2300MHz-re hangolták be. A videokártyák hátulján mindössze két DVI csatlakozó lett elhelyezve, de a nyomtatott áramkörökön megtalálható a már jól megszokott nVidia SLI csatolófelület is, így lehetőség van akár a többkártyás SLI konfiguráció kiépítésére. Az újdonságok kínálatában természetesen továbbra is szerepel a teljes körű DirectX 10 támogatás, valamint az nVidia népszerű PhysX, és CUDA technológiája is. Az MSI N250GTS Twin Frozr OC és Twin Frozr OG 1G várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja